Product Description
26.00 lei /270 g
Anghinare in ulei de masline.
Serviti acompaniat de vin, ouzo, tzipouro sacu carne, branzeturi, frcute de mare si ase asemeni cu salate proaspete.
Fara conservanti.
Dupa deschidere, pastrati la rece si consumati in cateva zile.
Ingrediente: anghinare, ulei de masline, patrujel, otet, sare.
Cantitate: 270 g, cantitate uscata 170g
Producator: Kontos, Grecia
Categorie: Fără categorie
Related Products
Caju Fresh sau Ricotta este o branza vegana tartinabila, pufoasa si delicata, preferata de cei mici! Este perfecta pentru un mic dejun gustos, bogat si sanatos.
25.00 lei / 160 g
Adaugă în coș Ingrediente: Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, verdeturi frantuzesti.
Alergeni: nuci si derivate din nuci
Depozitare si pastrare
A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius. A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului. Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.
Cajufresh sau Ricotta este o branza vegana tartinabila, pufoasa si delicata, preferata de cei mici! Este perfecta pentru un mic dejun gustos, bogat si sanatos.
25.00 lei / 160 g
Adaugă în coș Ingrediente: Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, verdeturi frantuzesti. Alergeni: nuci si derivate din nuci
Depozitare si pastrare
A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius. A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului. Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.
Aroma acestor branzici vegan maturate variaza în functie de condimente, dar pastreaza aceasi textura rigida la exterior,
ceea ce o face perfecta pentru sandvisuri și salate.
Cate condimente, atatea personalitati.
29.00 lei / 120 g
Adaugă în coș Ingrediente: Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, boia afumata, culturi vegetale.
Alergeni: nuci si derivate din nuciDepozitare si pastrare
A se pastra la loc aerisit, la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius. A se consuma în 5-7 zile de la deschiderea ambalajului. Acest produs este organic, se matureaza în timp, textura și mirosul se modifica constant, aroma ramane aceeasi.
Pregatiti-va papilele gustative pentru o experienta deosebita, data de gustul puternic si inconfundabil al acestei specialitati vegane.
Cajublue se naste dintr-o reteta inspirata din tehnici traditionale de fermentare și maturare. Datorita mucegaiului nobil (Roquefort) aceasta branza de caju dobandeste o savoare unica ce nu te va lasa indiferent.
Cajublue – perfecta pentru a complementa orice platou.
Produs de o calitate superioara.
33.00 lei / 130 g
Adaugă în coș Ingrediente: Nuci de caju, apă, unt de cocos, culturi vegane de fermentare, sare roz de Himalaya, penicillium roqueforti.
Alergeni: nuci si derivate din nuciDepozitare si pastrare
A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius. A se consuma în 4-5 zile de la deschiderea ambalajului. Acest produs este organic, se matureaza în timp, textura și mirosul se modifica constant, aroma ramane aceeasi.
Bulgurul este o sursa excelenta de fibre, vitamine si antioxidanti. In plus, e simplu de preparat si ofera consistenta felurilor de mancare in care este integrat. Fie ca e folosit ca garnitura sau preparat principal, bulgurul iti asigura o portie sanatoasa de proteine. Alege-l ca alternativa la orez sau paste, atunci cand vrei sa mai schimbi peisajul culinar.
Beneficiile graului dur ecologic
• Fierul din bulgur asigura buna functionare a sistemului circulator.
• Previne bolile cronice si stresul oxidativ, datorita antioxidantilor.
• Este o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
• Contribuie la scaderea colesterolului "rau".
• Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.
• Graul dur contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
• Produsele din grau dur sunt digerate lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.
Cum il poti savura
Mixeaza-l cu alune sau migdale, marar proaspat, menta, patrunjel, lamaie si ghimbir pentru un preparat surprinzator. Il poti folosi alaturi de ciuperci ca alternativa la carne intr-o reteta de drob. E perfect pentru salate, oferindu-le consistenta.
Ingrediente
Grau dur ecologic, morcovi, ardei rosu si verde, ciuperci si apa. Poate contine oua sau lapte. Nu contine sare adaugata.
Informatii nutritionale/100 g
Energie: 396 kcal
Proteine: 14,2 g
Carbohidrati: 66,3 g
Total grasimi: 6,7 g
20.00 lei /500 g
Adaugă în coș
Crema de caju cu chives este alternativa sanatoasa și gustoasa la cremele de branza clasice. Cu o textura pfoasa și usoara, aceasta se intinde cu usurinta, fiind perfecta pentru gustari copioase.
25.00 lei / 150 g
Adaugă în coș Ingrediente: nuci de caju, apa, chives, sare roz de Himalaya, culturi vegane de fermentare.
Alergeni: nuci si derivate din nuciDepozitare si pastrare
A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius. A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului. Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.
Crema de caju cu turmeric este alternativa sanatoasa și gustoasa la cremele de branza clasice. Cu o textura pfoasa și usoara, aceasta se intinde cu usurinta, fiind perfecta pentru gustari copioase. Bogat in antioxidanti, turmericul este un super-aliment ce nu trebuie să lipseasca din dieta zilnica.
25.00 lei / 150 g
Adaugă în coș Ingrediente: nuci de caju, apa, turmeric, sare roz de Himalaya, culturi vegane de fermentare.
Alergeni: nuci si derivate din nuciDepozitare si pastrare
A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius. A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului. Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.
O alternativa vegan la branza deshidratata, maturata in tihna timp de 3-4 saptamani,
pentru a obtine o textura rigida si un gust ce devine mai puternic cu fiecare zi.
29.00 lei / 120 g
Adaugă în coș