Se arată 1–30 din 148 de rezultate
29.00 lei /270 g
Anghinare in ulei de masline.
Serviti acompaniat de vin, ouzo, tzipouro sacu carne, branzeturi, frcute de mare si ase asemeni cu salate proaspete.
Fara conservanti.
Dupa deschidere, pastrati la rece si consumati in cateva zile.
Ingrediente: anghinare, ulei de masline, patrujel, otet, sare.
Cantitate: 270 g, cantitate uscata 170g
Producator: Kontos, Grecia
Adaugă în coș
26.00 lei /500 g
Bulgurul este o sursa excelenta de fibre, vitamine si antioxidanti. In plus, e simplu de preparat si ofera consistenta felurilor de mancare in care este integrat. Fie ca e folosit ca garnitura sau preparat principal, bulgurul iti asigura o portie sanatoasa de proteine. Alege-l ca alternativa la orez sau paste, atunci cand vrei sa mai schimbi peisajul culinar.
Beneficiile graului dur ecologic
• Fierul din bulgur asigura buna functionare a sistemului circulator.
• Previne bolile cronice si stresul oxidativ, datorita antioxidantilor.
• Este o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
• Contribuie la scaderea colesterolului "rau".
• Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.
• Graul dur contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
• Produsele din grau dur sunt digerate lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.
Cum il poti savura
Mixeaza-l cu alune sau migdale, marar proaspat, menta, patrunjel, lamaie si ghimbir pentru un preparat surprinzator. Il poti folosi alaturi de ciuperci ca alternativa la carne intr-o reteta de drob. E perfect pentru salate, oferindu-le consistenta.
Ingrediente
Grau dur ecologic, morcovi, ardei rosu si verde, ciuperci si apa. Poate contine oua sau lapte. Nu contine sare adaugata.
Informatii nutritionale/100 g
Energie: 396 kcal
Proteine: 14,2 g
Carbohidrati: 66,3 g
Total grasimi: 6,7 g
Adaugă în coș
32.00 lei / 150 g
Crema de caju cu chives este alternativa sanatoasa și gustoasa la cremele de branza clasice. Cu o textura pfoasa și usoara, aceasta se intinde cu usurinta, fiind perfecta pentru gustari copioase.
Adaugă în coș Ingrediente: nuci de caju, apa, chives, sare roz de Himalaya, culturi vegane de fermentare.
Alergeni: nuci si derivate din nuciDepozitare si pastrare
A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius. A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului. Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.
25.00 lei / 150 g
Crema de caju cu turmeric este alternativa sanatoasa și gustoasa la cremele de branza clasice. Cu o textura pfoasa și usoara, aceasta se intinde cu usurinta, fiind perfecta pentru gustari copioase. Bogat in antioxidanti, turmericul este un super-aliment ce nu trebuie să lipseasca din dieta zilnica.
Adaugă în coș Ingrediente: nuci de caju, apa, turmeric, sare roz de Himalaya, culturi vegane de fermentare.
Alergeni: nuci si derivate din nuciDepozitare si pastrare
A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius. A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului. Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.
9.00 lei /100g
Ceaiul de cătină este obținut prin deshidratarea fructelor de cătină folosind metoda curenților de aer cu o temperatură de max 40 °C pentru a păstra vitaminele intacte.
Adaugă în coș
14.00 lei / 250 g
Alege alternativa BIO din grau dur pentru fideaua pe care o adaugi in supa sau atunci cand vrei o alta textura a pastelor pe care le consumi in mod obisnuit. Fideaua BIO e un ingredient versatil pe care iti recomandam sa il tii tot timpul in camara.
Beneficiile graului dur ecologic
• Este o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
• Contribuie la scaderea colesterolului "rau".
• Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.
• Graul dur contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
• Produsele din grau dur sunt digerate lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.
Cum il poti savura
Poti folosi fideaua BIO din grau dur pentru a oferi consistenta supelor de legume sau a celor cu carne. Adauga fideaua cu 4 minute inainte ca supa sa fie gata. In plus, le poti prepara ca pe orice alt tip de paste. Cu usturoi, rosii si busuioc sau fructe de mare si verdeturi. Iti recomandam sa incerci si retete de inspiratie asiatica, cu ghimbir, urechi de lemn si alge.
Ingrediente
Faina din grau dur Semolina ecologic si apa. Timp de fierbere: 4 minute.
0% sare adaugata.
Poate contine OUA sau LAPTE.
Informatii nutritionale/100 g
Energie: 371 kcal
Proteine: 12,2 g
Carbohidrati: 76,0 g
Total grasimi: 1,5 g
Provenienta
Produs de Ef Zin, Grecia
Adaugă în coș
79.00 lei / 350 g
WINTER HOT / COSTA RICA
COMBINADO / BRAZIL
BLACK MARKET / NICARAGUA
ORCHESTRA / ETHIOPIA
Adaugă în coș
35.00 lei /250g
Mozzarella proaspata din lapte de bivolita produsa de Transilvania Lactate este una din minunile creatiei culinare italienesti al carui nucleu de calitati se defineste printr-o textura alba, fina si elastica, o reteta reusita care poate fi repetata exact dupa ani de experiente si incercari, in acel amestec de intuitie si precizie pe care doar maestrii il pot accesa.
Adaugă în coș
12.00 lei /80g
Aceasta pulbere de catina este obținută prin uscarea cojilor la o temperatură de max 40 °C și măcinarea acestora.
Adaugă în coș