Se arată toate cele 14 rezultate
29.00 lei /270 g
Anghinare in ulei de masline.
Serviti acompaniat de vin, ouzo, tzipouro sacu carne, branzeturi, frcute de mare si ase asemeni cu salate proaspete.
Fara conservanti.
Dupa deschidere, pastrati la rece si consumati in cateva zile.
Ingrediente: anghinare, ulei de masline, patrujel, otet, sare.
Cantitate: 270 g, cantitate uscata 170g
Producator: Kontos, Grecia
Adaugă în coș
26.00 lei /500 g
Bulgurul este o sursa excelenta de fibre, vitamine si antioxidanti. In plus, e simplu de preparat si ofera consistenta felurilor de mancare in care este integrat. Fie ca e folosit ca garnitura sau preparat principal, bulgurul iti asigura o portie sanatoasa de proteine. Alege-l ca alternativa la orez sau paste, atunci cand vrei sa mai schimbi peisajul culinar.
Beneficiile graului dur ecologic
• Fierul din bulgur asigura buna functionare a sistemului circulator.
• Previne bolile cronice si stresul oxidativ, datorita antioxidantilor.
• Este o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
• Contribuie la scaderea colesterolului "rau".
• Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.
• Graul dur contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
• Produsele din grau dur sunt digerate lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.
Cum il poti savura
Mixeaza-l cu alune sau migdale, marar proaspat, menta, patrunjel, lamaie si ghimbir pentru un preparat surprinzator. Il poti folosi alaturi de ciuperci ca alternativa la carne intr-o reteta de drob. E perfect pentru salate, oferindu-le consistenta.
Ingrediente
Grau dur ecologic, morcovi, ardei rosu si verde, ciuperci si apa. Poate contine oua sau lapte. Nu contine sare adaugata.
Informatii nutritionale/100 g
Energie: 396 kcal
Proteine: 14,2 g
Carbohidrati: 66,3 g
Total grasimi: 6,7 g
Adaugă în coș
14.00 lei / 250 g
Alege alternativa BIO din grau dur pentru fideaua pe care o adaugi in supa sau atunci cand vrei o alta textura a pastelor pe care le consumi in mod obisnuit. Fideaua BIO e un ingredient versatil pe care iti recomandam sa il tii tot timpul in camara.
Beneficiile graului dur ecologic
• Este o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
• Contribuie la scaderea colesterolului "rau".
• Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.
• Graul dur contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
• Produsele din grau dur sunt digerate lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.
Cum il poti savura
Poti folosi fideaua BIO din grau dur pentru a oferi consistenta supelor de legume sau a celor cu carne. Adauga fideaua cu 4 minute inainte ca supa sa fie gata. In plus, le poti prepara ca pe orice alt tip de paste. Cu usturoi, rosii si busuioc sau fructe de mare si verdeturi. Iti recomandam sa incerci si retete de inspiratie asiatica, cu ghimbir, urechi de lemn si alge.
Ingrediente
Faina din grau dur Semolina ecologic si apa. Timp de fierbere: 4 minute.
0% sare adaugata.
Poate contine OUA sau LAPTE.
Informatii nutritionale/100 g
Energie: 371 kcal
Proteine: 12,2 g
Carbohidrati: 76,0 g
Total grasimi: 1,5 g
Provenienta
Produs de Ef Zin, Grecia
Adaugă în coș
127.00 lei /1l
Un ulei de maslide de inalta calitate, certificat P.D.O, cu o aciditate între 0,1% şi 0,3%, ce provine din Grecia.
Acest ulei auriu de origine protejata este produs prin presare la rece din soiul de masline Koroneiki. Maslinele Koroneiki acopera aproximativ 60% din suprafata cultivata din Grecia. Regiunea de provenienta este Messinia, supranumita de Euripides “taramul fructului bun”. Uleiul este produs exclusiv prin procedee mecanice pentru a-i pastra gustul si aroma delicioasa. Poate fi considerat cel mai pur suc de fructe deoarece nu contine aditivi si nu este tratat cu nicio substanta chimica.
Acesta poate fi folosit impreuna cu salate, paste, carne, risotto, carpaccio, branzeturi sau oua.
Aciditatea uleiului are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,3%.
Cu cat aciditatea este mai apropiata de valoarea de 0,1% calitatea uleiului obtinut este superioara.
Adaugă în coș
39.00 lei – 105.00 lei
Este un ulei organic produs prin presare la rece din soiul de masline Koroneiki. Regiunea de provenienta esteMessinia, supranumita de Euripides “taramul fructului bun”. Uleiul este produs exclusiv prin procedee mecanicepentru a-i pastra gustul si aroma delicioasa. Uleiul BIO este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra organismului uman. Gratie continutului bogat in grasimi, in special acid oleic, o grasime mononesaturata, este o sursa sanatoasa si rapida de energie.
Acesta poate fi folosit impreuna cu salate, paste, carne, risotto, carpaccio, branzeturi sau oua.
Aciditatea uleiului are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,3%.
Cu cat aciditatea este mai apropiata de valoarea de 0,1% calitatea uleiului obtinut este superioara.
Selectează opțiuni
100.00 lei /0,75l
Acest ulei auriu de origine protejata este produs prin presare la rece din soiul de masline Koroneiki. Maslinele Koroneiki acopera aproximativ 60% din suprafata cultivata din Grecia. Regiunea de provenienta este Messinia, supranumita de Euripides “taramul fructului bun”. Uleiul este produs exclusiv prin procedee mecanice pentru a-i pastra gustul si aroma delicioasa. Poate fi considerat cel mai pur suc de fructe deoarece nu contine aditivi si nu este tratat cu nicio substanta chimica.
Acesta poate fi folosit impreuna cu salate, paste, carne, risotto, carpaccio, branzeturi sau oua.
Aciditatea uleiului are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,3%.
Cu cat aciditatea este mai apropiata de valoarea de 0,1% calitatea uleiului obtinut este superioara.
Adaugă în coș
19.00 lei /500 g
Cuscus din faina din grau dur ecologic, cu sofran, sare, apa. Timp de fierbere 5'.
Adaugă în coș
25.00 lei /250 g
Masline kalamata eco 88%, ulei de masline eco, otet eco, oregano eco.
Adaugă în coș
88.00 lei /0.5l
Ulei de masline extra virgin premium obtinut prin recoltarea timpurie a maslinelor necoapte
Adaugă în coș