14.00 lei / 250 g
Alege alternativa BIO din grau dur pentru fideaua pe care o adaugi in supa sau atunci cand vrei o alta textura a pastelor pe care le consumi in mod obisnuit. Fideaua BIO e un ingredient versatil pe care iti recomandam sa il tii tot timpul in camara.
Beneficiile graului dur ecologic
• Este o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
• Contribuie la scaderea colesterolului „rau”.
• Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.
• Graul dur contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
• Produsele din grau dur sunt digerate lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.
Cum il poti savura
Poti folosi fideaua BIO din grau dur pentru a oferi consistenta supelor de legume sau a celor cu carne. Adauga fideaua cu 4 minute inainte ca supa sa fie gata. In plus, le poti prepara ca pe orice alt tip de paste. Cu usturoi, rosii si busuioc sau fructe de mare si verdeturi. Iti recomandam sa incerci si retete de inspiratie asiatica, cu ghimbir, urechi de lemn si alge.
Ingrediente
Faina din grau dur Semolina ecologic si apa. Timp de fierbere: 4 minute.
0% sare adaugata.
Poate contine OUA sau LAPTE.
Informatii nutritionale/100 g
Energie: 371 kcal
Proteine: 12,2 g
Carbohidrati: 76,0 g
Total grasimi: 1,5 g
Provenienta
Produs de Ef Zin, Grecia